Dimecres 28 de juny: inici curs carretoners, mesa de contractació projecte poliesportiu municipal, Junta Govern al CCBP i castell de foc a Calafell

Dimecres amb temes d’ocupació, projectes importants pel municipi, Consell comarcal i sopar amb amics a Calafell.

curs carretonersAvui a les 9 del matí comença el curs de carretoners, un curs fet per una empresa però gestionat per l’Ajuntament. Un curs de 28 hores de carretoners elevadors frontal i retràctil, complint la normativa UNE. El curs és avui i demà i la setmana que ve es faran les pràctiques.
Hi havia 20 places i s’han omplert de seguida, tot un èxit! No és curs subvencionat sinó que cada alumne paga el seu.
No hem organitzat aquest curs perquè sí, sinó perquè parlant amb les empreses instal·lades al polígon o que s’hi han d’instal·lar, aquest és un dels perfils que necessiten o que poden necessitar en un futur proper. Segur que serà molt profitós per tots els alumnes.

projecte poli2A les 12 del migdia ens hem reunit la mesa de contractació per la redacció del projecte del poliesportiu municipal.projecte poli1
Vam aprovar treure a concurs la redacció del projecte del poliesportiu municipal per la seva remodelació, seguint la idea guanyadora del concurs d’idees que es va realitzar el 2016, on va guanyar la idea A. El preu de licitació per la redacció del projecte és de 80.459,51€ (sense IVA).
El 8 de juny ens vam reunir la Mesa de Contractació per obrir els sobres A i B de les 8 propostes presentades. A partir d’aquí teníem 15 dies per valorar-les, segons els requisits establerts al plec de clàusules.
Avui el que fem és donar les valoracions de tots els projectes resultants de les valoracions de cadascú i després obrim el sobre B, que és on figura l’import de redacció del projecte que ofereixen i les millores a valorar.
Els membres de la Mesa puntuem primer el preu de licitació, eliminant les propostes que igualen o superen el 20% de rebaixa del preu de licitació. N’hi ha dos d’eliminats i, per tant, continuem amb 6 propostes.
Valorem imports i millores i surt la proposta guanyadora. Ara s’ha de notificar als guanyadors perquè ens presentin documentació i llavors ja podrem aprovar per Junta de Govern l’adjudicació de redacció del projecte de rehabilitació i millora del poliesportiu municipal. Comptem que ho adjudiquem aquest mes de juliol. Anem avançant!

A la tarda hi ha Junta de Govern al Consell Comarcal. Tenim 12 punts a l’ordre del dia.

Acabada la Junta marxo cap a Calafell on ja hi tinc la família a casa d’un amic. És la vigília de Sant Pere i comença la Festa Major. Aprofitem per veure’ns i sopar i després anar a veure el castell de foc. Espectacular!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari