Divendres 19 de maig: publicada la plaça d’enginyer, casament i reunió de Casal d’Estiu

Avui divendres 19 de maig, ja surt publicat al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) la convocatòria d’una plaça d’interinatge d’enginyer municipal a temps parcial.

El 6 d’abril vam aprovar la convocatòria per Junta de Govern però els tràmits de l’administració pública no segueixen la immediatesa a què estem acostumats. Perquè després d’aprovar-ho ho vam enviar a publicar al BOP de Tarragona i avui al DOGC i a partir d’ara les persones interessades tenen 20 dies naturals per presentar-se, que vol dir fins el 8 de juny.
Per normativa els tècnics que signen informes com els arquitectes, arquitectes tècnics i enginyers, han de ser funcionaris o interins. Quan vam entrar a l’Ajuntament el 2015 no es complia i ho hem anat arreglant mica en mica!
Hem ampliat les hores setmanals d’enginyer perquè tenim volum de feina suficient per cobrir les 25h setmanals.

CasamentAl migdia he tingut el goig de celebrar la cerimònia de casament civil del Jordi i la Toñi, a l’auditori del Centre Municipal de Cultura (CMC). Els casaments és una de les feines més maques d’estar a l’Ajuntament!
Cadascú té la seva història, cada parella tria la seva música, anells o sense anells, … però la cara de felicitat al celebrar la cerimònia fa que sigui un moment únic per tothom independentment d’estils, músiques i de número de convidats.

CasalEstiuA la tarda vaig, com a mare i com alcaldessa, a la reunió de pares i mares del Casal Casald’Estiu Municipal. L’any passat vam treure a licitació la gestió del Casal d’Estiu per dos anys, que va guanyar la Ballaruga i va anar molt bé.
Oferim Casal del dilluns 26 de juny fins el divendres 8 de setembre, menys la setmana del 15 d’agost que és la Festa Major.
Molta gent a la reunió i segur que serà un èxit com l’any passat. A partir de dilluns comencen les inscripcions del Casal d’estiu i de l’espai jove (a partir de 10 anys).
La Marina i la Griselda de la Ballaruga ens han explicat la temàtica d’enguany del casal que és sobre Star Wars, on cada setmana s’han d’inventar un planeta, idioma, … i les activitats aniran sobre el que treballen. Seguiran anat dos matins a la piscina i vàries excursions. Tot a punt per l’estiu!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari