Dissabte 20 de maig: Can Gordei, Curs monitors, torneig futbol i sopar de la primavera

Dissabte intens que demostra una vegada més que som un poble viu!

CanGordei1Comencem a Can Gordei amb la taula d’informació sobre reciclatge. Fa 15 dies va començar a la Miralba, la setmana passada a l’Esplai i avui a Can Gordei.CanGordei2
A través de l’empresa contractada per l’Ajuntament, venen dos educadors ambientals per informar sobre el reciclatge, sobre l’ús del punt verd i recullen millores i queixes dels serveis. Una molt bona iniciativa de la regidoria de mediambient!

Al migdia vaig amb la Leo, la Regidora de Joventut, al CMC (Centre Municipal de Cultura). Monitors2Avui és l’últim dia del curs de monitors en el lleure que va començar per setmana santa i que ha durat els caps de setmana fins avui. Està organitzat per Jove Baix Penedès del Consell Comarcal del Baix Penedès amb col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Un curs on, aquesta vegada, hi han participat dues bisbalenques.Monitors1
Avui acaben la part del curs i ara els alumnes hauran de fer les pràctiques i després el treball per poder obtenir el títol.
També ens acompanyen l’Hermini de Jove Baix Penedès i l’Àngels que és la tècnica de joventut de Llorenç, per l’entrega dels diplomes.
Em venen records de fa 22 anys (uns quants!!) quan vaig fer el curs de monitors de lleure a l’Arboç, amb la primera edició del curs organitzada per Jove Baix Penedès. Un curs on també hi van participar bisbalencs i bisbalenques i altres persones que ens hem anat trobant al llarg d’aquests anys en diferents àmbits, com és el cas de la Sandra Suárez de Calafell.

Pista1A les 4 de la tarda cap a la nova pista de futbol, al costat de l’skate, per la inauguració.Pista2 La millor manera d’inaugurar la pista és amb un torneig de futbol organitzat pels grans joves bisbalencs com són el Joel, el Pau, la Nona, l’Otger, el Josep, el Yussef, …
L’Ajuntament paguem el berenar, l’ambulància, les medalles i copes però ells organitzen el torneig des d’apuntar els equips fins a organitzar els diferents partits, fer els arbitratges, …
Pista3Un torneig que és tot un èxit amb 6 equips participants, molt de públic i moltes, moltes ganes de jugar!Pista4
Hi ha petits descansos a les mitges parts i al final del partit però en total són 5 hores de futbol amb l’entrega final de medalles a tots els participants.
Una gran tarda!

SoparPrimavera4D’aquí anem cap a casa a canviar-nos per anar al sopar de la primavera de laSoparPrimavera2 Societat. Un sopar amb molt bona companyia, amb el sopar preparat pel restaurant bisbalenc Ull de Llebre i amb la música i ball del Duet Alma.
Unes 80 persones compartim unes taules molt ben parades per la Junta, amb un centre de flors preparades per l’Hortènsia i un sopar boníssim. Després de sopar, la Junta regala a cada parella una flor.
SoparPrimavera1
Un gran dissabte bisbalenc!SoparPrimavera3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari