11 i 12 de febrer: reunió a Santa Cristina, concert refugiats, 3 tombs a les Peces, calçotada amb la colla i victòria de Joventut Bisbalenca

Dissabte al matí, com es costum, a comprar per la setmana i a la tarda a la urbanització de Santa Cristina.

StaCristinaJa fa uns mesos que ens vam reunir amb les diferents associacions de veïns de la Bisbal per crear una Coordinadora d’associacions i així, poder afrontar els temes comuns entre les 7 urbanitzacions bisbalenques.StaCristina1
A Santa Cristina no hi ha associació de veïns i aquest era un dels punts a tractar el dissabte a la reunió amb els veïns de Santa Cristina.
Van venir una vintena de veïns i, tot i que hi va haver algun moment més tens, es va aconseguir que s’animessin a constituir una associació de veïns a Santa Cristina. És una bona iniciativa per després formar part de la coordinadora.
Pas a pas i amb bona lletra!

A la nit a casa vam mirar el concert dels refugiats que tot i ser molt emotiu també va comptar amb algunes intervencions que s’escoltaven més elles mateixes i que, per tant, no arribaven tant al públic. El que sí que es va demostrar és que els catalans som un país d’acollida i sempre predisposat a ajudar!

3tombsPecesBenediccióEl diumenge al matí vaig a les Peces pels 3 tombs. Queda just un mes per celebrar la festa dels 33tombsPecesAlba tombs a la Bisbal, després de 8 anys de prohibicions. Vaig poder  gaudir de la festa i també de l’exhibició de la bisbalenca Alba Valls.
Tot i el mal temps, a les Peces s’aplega molta gent per gaudir d’aquesta gran festa.

Calçotada

Al migdia cap a cal Climent  de la Bisbal per fer una calçotada amb tota la colla. Cada vegada costa més reunir-nos tots i això fa que en tinguem més ganes.
Avui hem passat molt bones estones preparant el dinar, tot i que no m’hi he pogut tanta estona com voldria!

Bisbalenca públicA quarts de 5 de la tarda ja havia començat el partit dels gran de JoventutBisbalenca Bisbalenca i el Calafell, on ha guanyat Joventut Bisbalenca per 1-0 gràcies al gol del bisbalenc Otger Guasch Vives i a la resta de l’equip per la gran qualitat de joc!!!
He pogut saludar a l’alcalde de Calafell Ramon Ferré que acompanyava el seu equip i el delegat de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives.
Felicitats equip i a guanyar la lliga en el proper partit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari