Dimarts 14 de febrer: convocatòria Junta Govern, reunió a la subdelegació del govern i canvi de llibre

Dijous al matí acabant de preparar les propostes per la Junta de Govern d’aquest dijous, que són més de vint punts i la majoria molt interessants!

A les 11 hem marxat cap a Tarragona la Maguy, el secretari i jo. Anem a una reunió a la subdelegació del govern. Fa uns quants mesos que havia demanat aquesta reunió perquè, quan des de l’Ajuntament s’aproven contractes menors o contractacions de personal, demanen explicacions i ampliar documentació.
És normal que facin aquest seguiment però tenia ganes d’explicar-los personalment d’on venim i tot el que anem fent per regularitzar les irregularitats en contractacions a dit, sense convocatòries i amb pròrrogues d’any en any i als contractes menors prorrogats d’any en any. També he aprofitat per consultar algun tema en matèria de contractacions.
Hem sortit contents perquè estem actuant correctament!

llibrePer la tarda he anat a la biblioteca municipal a buscar un llibre. Ahir vaig acabar “El laberint dels esperits“, de Carlos Ruíz Zafón. És un llibre que m’ha enganxat des de la primera pàgina, com la resta de llibres d’aquesta saga menys el primer. M’ha transportat a una Barcelona grisa, freda, plena de misèria però també de gent que lluita per aconseguir els seus somnis i per fer justícia.
Avui no sabia quin tipus de llibre em venia més de gust començar i he començat a llegir els títols dels lloms de l’estanteria de novel·les. I he descobert “Martes con mi viejo profesor“, de Mitch Albom.
Fa bastants anys que me’n van parlar molt bé d’aquest llibre i avui quan l’he vist, no m’ho he pensat dues vegades. I encara més quan he llegit, sota el títol, “Un testimonio sobre la vida, la amistad y el amor”. Avui mateix el començo!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari