4 i 5 de febrer: comença el cicle de conferències castelleres, sopar a l’Ull de Llebre i Xatoswing

OxfamIntermon1El dissabte 4 de febrer és el dia mundial contra el càncer, una malaltia de la que s’ha avançat molt però no prou.
Una malaltia que no entén d’edats, sexe ni d’estats de salut i una malaltia desgraciadament molt estesa.
Justament avui que és el dia mundial contra el càncer, ens ha deixat el Josep Ma Solé de ca la Rosalia. És fill de la Bisbal però vivia a Vilanova des que es va casar.
Per ser veí de casa el coneixia i l’apreciava, però els últims mesos ens hem vist més per les xerrades d’Intermon que feia a la Bisbal.
Fa pocs mesos va ser l’última xerrada al CMC i ens va estar comentant que estava molt content perquè s’estava recuperant molt bé. Descansa en pau Josep Ma.

castellsA les 7 de la tarda vaig a la Societat a la primera xerrada del cicle de conferències castelleres d’enguany, organitzades pel Salvador Ferré.
Avui és “Castellers de Sabadell. Context del creixement d’una colla” a càrrec de l’ex cap de colla dels saballuts Martí Rovira. Ens ha explicat com ha anat creixent la colla aquests anys i com ha anat progressant. Com tota colla ha passat per moments difícils i moments que semblava que no avançaven, però per les explicacions demostren que són una colla consolidada i amb idees clares. Van estar els primers anys assajant en un pati d’escola (a l’aire lliure) i després l’Ajuntament els va deixar un espai per l’hivern. Més endavant la colla va llogar un espai i finalment (després d’uns 10 anys) han guanyat un concurs municipal pel quan disposen d’un local durant anys i a canvi el remodelen, fet que a suposat a la colla que s’hipotequessin per assumir la reforma.
A part del local, han treballat molt per mantenir la gent i per mantenir la il·lusió any rere any. Felicitats saballuts!

AniversariQuan és l’hora de sopar anem tota la família a l’Ull de Llebre per celebrar els 69 anys de la meva mare.
Com sempre, el restaurant ple i els plats exquisits!
Avui no agafem el menú cap de setmana sinó que cadascú triem plats de la carta, acabant amb un pastís d’aniversari.

El diumenge 5 de febrer és un del dies amb més vent a la Bisbal! La Bisbal és terra de vent però aquest hivern està fent més XatoswingCartellfred i poc vent menys avui que sembla que s’ho hagi d’emportar tot!
Avui el grup de swing del Vendrell organitzen la III Xatoswing a la Bisbal. La intenció era fer un vermut amb ball swing fora la Societat però pel vent s’ha fet a dins. El grup han llogat la sala de la Societat i han fet el xató per dinar, concert, classe de swing i ball.
XatoswingXatoXatoswingclasse

XatoswingHem gaudit molt! I després a casa, amb la ventada, ha marxat la llum una estoneta… sort que de seguida ha tornat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari