Divendres 3 de febrer: reunions, cursa solidària, audiovisual escalada i sopar de Santa Àgueda

Aquest matí a l’Ajuntament, reunions diverses i preparar l’agenda de la setmana que ve.

CursaHe marxat abans a dinar per poder ser a les 3 del migdia a l’escola a la cursa solidària. El passat 30 de gener va ser el dia mundial de la pau i a l’escola ja fa uns anys que, un dels divendres propers al dia de la pau, organitza una cursa solidària on es recapten fons per projectes, cada any diferents.
Les famílies fem aportacions voluntàries i cada classe corre diverses voltes al pati, en funció del curs.
Aquest any les donacions van destinades a l’Associació Vicente Ferrer per ajudar en la construcció d’una escola a Anantapur, a l’Índia.
Quan tots els cursos han acabat, era el torn de córrer tots junts, nens i pares!

escalada1A les 8 del vespre assisteixo a la segona projecció del 3r cicle d’audiovisuals de muntanya, organitzat per la Bisbal Vertical.escalada
Avui és “Valley Uprising – Història de l’escalada a Yosemite”. Un reportatge molt interessant on explica les diferents generacions d’escaladors del Yosemite des dels inicis fins als anys 70.

Roca1He sortit abans que s’acabés l’audiovisual per arribar a temps al sopar de Santa Àgueda, organitzat per l’Associació de Dones la Roca Foradada. Xató amb una salsa boníssima de primer plat i després truites que havien fet tant la junta com sòcies han fet RocaPostrestruites. Totes eren diferents i amb un aspecte i gust immillorable. De postres, la típica “mamelleta de Santa Àgueda” que estava boníssima, amb el brioix fet al forn de les escales i el farcit i decoració a càrrec de la junta.
Una associació molt activa que cada any organitza aquest sopar per la patrona!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari