Dimarts 10 de gener: visita de la Directora Territorial a l’escola i l’institut; i felicitar els Bous pel premi baròmetre!

Aquest dimarts al matí la regidora d’ensenyament Maguy i jo anem de visita a l’escola Ull de Vent i a l’Institut Coster la Torre de la Bisbal.


EscolaAvui amb la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Sílvia Rodes, acompanyada de l’adjunta de direcció Imma Reguant i l’inspector d’ensenyament Carles Jardí, visitem primer l’escola Ull de vent. Tot just hem acabat el primer trimestre amb l’Àngel Espinosa com a nou director del centre, amb un equip directiu jove, motivat i molt professional. Hem repassat diferents dades del centre com el nombre d’alumnes en els últims cursos, la previsió, nivells d’estudis, … i en tots els temes destaco l’entusiasme i vocació tant de l’equip directiu de l’escola com dels Serveis Territorials!
Després de la reunió hem visitat l’escola i el menjador.

InstitutDe l’escola hem anat a l’Institut Coster la Torre on ja ens esperava l’Albert, el director, juntament amb dos membres més de l’equip directiu. Primer hem visitat les instal·lacions, entrant en una classe de 1r d’ESO on feien matemàtiques i després entrant en una classe de 4rt d’ESO on feien castellà.
A l’acabar la visita ens hem reunit a la biblioteca per comentar diversos temes.
La direcció està fent molt bona gestió, ja que no és fàcil el volum d’entre 4 i 6 classes per curs d’ESO i 2 classes de cada batxillerat. Aquí se’n desprèn una gran professionalitat!

BousDillunsAquesta tarda he conegut una molt bona notícia i merescuda: l’anunci del premi Baròmetre dins l’onzena Nit de Castells, del proper 28 de gener a Valls.
Enguany sis colles recolliran aquests Premis Baròmetres i entre aquestes colles hi ha la Colla Castellera els Bous de La Bisbal del Penedès. Moltes felicitats Bous!!
Aquests premis Baròmetre són els únics que es coneixen tot just acabada la temporada i s’entreguen a les colles que han descarregat un pis més en la seva trajectòria històrica o bé han coronat per primer cop un castell superior al 3de9f o un de 10 pisos.
En el cas dels Bous és per passar de ser colla de 6 a colla de 7.
Moltes felicitats a tots els castellers i castelleres dels Bous per l’entusiasme i el treball que fa que cada dia sigueu més grans!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari