Dimecres 11 de gener: matí de reunions i llibre nou

Aquest matí m’he reunit amb bisbalencs i bisbalenques que havien demanat hora per parlar per diferents temes, que he atès entre les 10:00h i les 12:30h. Temes urbanístics, de convivència i consultes generals.

La resta de matí i tarda amb feina interna per preparar diversos projectes d’aquest 2017.

llibreAhir vaig acabar el llibre Dies sense glòria i avui començo el llibre que em van portar els Reis d’Orient, de Carlos Ruiz Zafón, “El laberint dels esperits“.
“Dies sense glòria” explica la història d’una família de poble des dels anys 30 fins als 60 que es muden a ciutat. És un retrat molt proper, amb totes les emocions, vivències i canvis d’aquella època. Molt recomanable!
Del “Laberint dels esperits” n’espero molt! perquè m’he llegit els anteriors de la mateixa “saga”: “L’ombra del vent“, “El joc de l’àngel” i “El presoner del cel“.
El que em va agradar menys i que em va costar molt d’acabar va ser el primer, el de “L’ombra del vent“, al contrari de molta gent que diuen que és el millor. A mi m’han agradat molt més els següents i segur que amb aquest em passarà el mateix. Ja us ho explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari