Dijous 22 de desembre: Curs de la memòria, nadales a l’escola, comiat de l’Assump i Nadal a l’escola municipal de música

Dijous 22 de desembre, dia de la Salut!
Avui és el sorteig de la Loteria de Nadal i suposo que no m’ha tocat cap premi perquè juguem bàsicament amb participacions i, si a ningú dels coneguts els ha tocat res, a mi tampoc!

Curs1A quarts de 10 esmorzem amb els i les alumnes del curs de la memòria amb la professora Yolanda Almagro, organitzat per la regidoria de Gent Gran.Curs2
S’ha acabat aquest primer trimestre i els alumnes estan encantats del curs, i la majoria repeteixen el proper trimestre.
És un curs on treballen l’agilitat mental i la memòria amb exercicis i jocs, on a part d’exercitar la memòria també s’ho passen molt bé!

Cole1A aquella hora també comença la cantada de nadales de l’escola a la Societat, Cole2els de P3 fins a segon. Amb una sala plena de gom a gom i tots els nens i nenes contents de poder actuar davant la família.
Jo hi vaig a quarts de 12 del migdia que és quan actuen els de 3r a 6è. Tots molt contents també d’actuar. No puc evitar certa tristor perquè l’Aniol fa 6è i aquest és l’última actuació de Nadal a l’escola ja que l’any que ve va a l’institut. Es fan grans!!

Asun3Al migdia, a la sortida de l’escola, anem a la classe del Magí a donar el regal de comiat a l’Assump, que es jubila i fins avui és la seva tutora.Asun2
La majoria de famílies dels nens i nenes de 3rA hem preparat el regal.
A partir de gener tindran nova tutora. L’Assump es jubila i no estarà a l’escola però la seguirem veient per la Bisbal!
Surten tots amb les notes del primer trimestre i ens sentim molt orgullosos per les notes que ens porten però, a part de les notes, són molt importants les ganes d’aprendre amb les que van a l’escola cada dia.

Música TotsA les 7 de la tarda tots cap a l’auditori del CMC per gaudir de les actuacions de piano, guitarra, bateria, percussió i cant coral de Nadal.MúsicaAniol
L’escola municipal de música ens ofereix, amb l’Eli, el Pablo i l’Andreu de professors, una mostra d’aquests primers mesos de curs.
Hi ha més alumnes que el curs passat i això sempre és una bona notícia! Després de totes les actuacions d’avui, ja queda inaugurat el Nadal!
MúsicaGuitarresMúsicaMagí

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari