Dimecres 21 de desembre: setmana de pressupostos

Aquest matí treballant ja pel 2017: el nou curs de Català Bàsic 2 pel proper trimestre, amb el Consorci de Normalització Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

CatalàBàsic2Aquest trimestre hem organitzat el Curs de Català Bàsic 1 amb un total de 16 inscrits que ja vaig comentar que havia anat molt bé. Doncs els mateixos alumnes ens demanen continuar, molt bona notícia!
Igualment s’obre el curs a qui vulgui fer aquest nivell.
Demà és el segon dia d’inscripcions.

A la tarda al Consell Comarcal amb Ple extraordinari. Hem aprovat una moció en defensa de l’oficina liquidadora a la comarca del Baix Penedès, per evitar quedar-nos sense oficina liquidadora en els propers mesos.ImatgeCCBP
També hem aprovat una moció, presentada per CiU, PSC, ERC, ICV, C’s, Sí se puede/sí que es pot i PP per reclamar a les administracions superiors l’execució d’un Pla especial pel desenvolupament econòmic i social de la comarca, ja que tenim dels índexs més alts d’atur i de fracàs escolar.
Esperem que sigui un pas més per aconseguir aquest desenvolupament tant necessari.
L’últim punt era el pressupost del Consell Comarcal (8 milions i escaig d’euros) pel 2017, la plantilla de personal, la relació de llocs de treball i la massa salarial del personal laboral.
Dilluns vam aprovar el pressupost de l’Ajuntament i avui el del Consell Comarcal.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari