Divendres 7 d’octubre: cobrir plaça per la biblioteca i acte d’Òmnium al Baix Penedès

Aquesta setmana el noi que treballava a la biblioteca ha plegat perquè ha trobat una altra feina. Ara hem de cobrir aquesta plaça.

El 2004 es va treure a concurs la plaça de biblioteca, que vol dir que tothom qui complís els requisits s’hi podia presentar, passar unes proves, … La persona que la va ocupar, la Lali, va fer una gran feina a la biblioteca però va plegar el 2008/09. Llavors l’anterior equip de govern no va treure la plaça novament a concurs sinó que va contractar una persona a dit. Contractar a dit no vol dir que contracti una persona que no sigui vàlida, sinó que contracta sense donar opció a què ningú més es pugui presentar. A part, que van perpetuar un contracte d’obra, sense fer-ho correctament que és convocar la plaça.

Doncs bé, nosaltres convocarem la plaça l’any que ve, ja que aquest procés implica uns 4 o 5 mesos mentre dura tot el procés i no podem tenir la biblioteca tancada tot aquest temps. Per això, ara hem publicat al SOM Bisbal la oferta que traiem des de l’Ajuntament per cobrir aquesta plaça.
És una feina a mitja jornada (tardes) de bibliotecari d’un any com a màxim de contracte, fins que es cobreixi per concurs aquesta plaça. Aquest contracte d’obra i servei ho signa l’alcaldessa  que és qui ho decideix, però la nostra convicció és donar la oportunitat a tots els bisbalencs i bisbalenques que es presentin i contractarem a partir de les sol·licituds que es presentin.
Els requisits que demanem són els mateixos que ens demana la Generalitat per estar a la xarxa de biblioteques de Catalunya.
Esperem cobrir aquesta plaça durant la propera setmana.

MarinaAquesta tarda he assistit a la presentació d’Òmnium Cultural al Baix Penedès. Fa anys que havia existit però s’havia anat diluint i ara, un nou grup de persones ho capitanegen.
Avui han fet la presentació a l’escola de música Pau Casals del Vendrell, amb membres de la nova junta i amb Marina Llansana com a vicepresidenta d’Òmnium.Zongora
Hem començat amb una gran interpretació del cant dels ocells, seguida dels parlaments i acabant amb un meravellós concert de cançons catalanes a càrrec de la Coral Zóngora. Una coral femenina de gran nivell on hi canta la bisbalenca (i cunyada!) Rat.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari