8 i 9 d’octubre: casament de l’Alba i l’Iván i Gegants a Alcover

El casament d’aquest dissabte 8 d’octubre era especial. Tots els casaments són especials és clar! però que et demanin casar el fill d’un amic és més emocionant. En aquest cas és el Jacint l’amic i company de fatigues de convergència de la Bisbal.

CasamentDissabte a les 6 de la tarda, a Mas Llagostera, vaig tenir el goig de casar l’Alba i l’Iván. UnaJacint cerimònia senzilla i emotiva.La parella havien preparat fins a l’últim detall el seu casament i això es nota! És l’important que cada casament sigui diferent, a gust i estil dels nuvis.
El convit del casament, a Mas Llagostera, va anar a càrrec del restaurant Ull de Llebre que va fer un exquisit aperitiu i després una paella de marisc boníssima feta per la Paella de l’Isma. A l’acabar el sopar, a ballar per fer baixar el sopar!

GegantsDiumenge al matí el Grup de Geganters i Grallers de la Societat teníem trobada de gegants a Alcover, a la fira del bandoler. De camí ja anava plovent i quan vam arribar sí que vam poder esmorzar dins el pavelló, però a la cercavila ja no perquè anava plovent. És el que té la tardor!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari