Dimecres 21 de setembre: candidatura PDC, escola de música, dinar a Valls i Junta Govern al Consell Comarcal

Avui s’han fet públiques les candidatures a les diferents executives de vegueries i comarques de Catalunya pel Partit Demòcrata Català (PDC). Cada quatre anys hi ha votacions i aquest any coincideix amb el nou partit.


Hi ha una altra novetat, i és que al Congrés fundacional es va decidir funcionar per les vuit vegueries que conformaran Catalunya. Al pensar en vegueries ens trobem amb dos casos excepcionals: Solsonès i el Baix Penedès, que pertanyem a una vegueria diferent de la província.
En el cas del Baix Penedès pertanyem a la província de Tarragona i, per la votació de dissabte passat, a la Vegueria Penedès.
La Vegueria Penedès està formada per les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Garraf i Anoia, tres comarques de la província de Barcelona i una de Tarragona.
Tot i això establirem enllaços amb el Camp de Tarragona, que és d’on depenem.

comarcaDoncs bé, hi ha representació bisbalenca a la candidatura de l’executiva del Penedès i a l’executiva comarcal del Baix Penedès.
En aquests últims 4 anys, vaig formar part de l’executiva comarcal amb la Marifé de presidenta i he après molt aquests anys. La Marifé d’Albinyana és una presidenta que ha fet molta feina i no tota agraïda, per tirar endavant el partit i la comarca. També he tingut uns grans companys d’executiva.
És una bona experiència i que ara compartirà la Judith, que és a la candidatura de l’executiva comarcal encapçalada per l’Olga Navarro de l’Arboç.

Formo part de la candidatura de l’executiva Penedès encapçalada pel cunitenc Jaumefederacio Casañas. Aquests 4 anys hem tingut en Josep Ma Cruset de president de federació del Camp de Tarragona, a qui li agraeixo tot el que ha fet pel camp de Tarragona, per la comarca del Baix Penedès i també per la Bisbal. Ha estat un gran president i segur que ho seguirà essent.
Ara, amb l’executiva Penedès comença un nou repte i projecte amb uns grans companys de viatge i moltes ganes de treballar!
Demà comencem la campanya electoral fins el cap de setmana que ve que és quan votem.

He començat bé el matí amb la visita de l’Alba. Aquest mes d’octubre caso l’Alba i l’Iván i aquest matí hem parlat de la cerimònia perquè sigui un dia ben especial per ells i la família i amics que els acompanyaran. Sempre és un plaer celebrar casaments, i més quan els nuvis i familiars són amics.

A mig matí hem obert el sobre B de les pliques per la gestió de l’escola de música. Abans d’ahir ja vaig explicar la primera part. Avui el secretari ha pres nota de les valoracions de la mesa de contractació i després ha obert el sobre B, que és el de la proposta econòmica.
Aquesta valoració de la proposta és totalment objectiva, ja que hi ha uns varems per puntuar en funció del percentatge de rebaixa del total proposat a les bases.
Ara ja tenim qui gestionarà l’escola de música municipal, falta que aporti la garantia i la documentació que ens falta, dins el termini establert, i ja podrem adjudicar i preparar-ho tot per començar classes!

VallsAl migdia he dinat a Valls. La primera (i única de moment) feina estable que he tingut va començar a l’oficina de Caixa de Sabadell a Valls quan tenia 25 anys (fa uns quants dies!!).
Al cap d’un any i mig va arribar la Montse Moncunill de directora i vam compartir oficina nou anys. L’amistat que va sorgir encara dura i intentem veure’ns dues o tres vegades l’any.
Avui hem compartit dinar al restaurant El Tros, mentre ens posàvem al dia!

A la tarda he tornat a l’Ajuntament fins les vuit, que he marxat cap al Consell Comarcal a la Junta de Govern. I d’aquí, cap a casa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari