Dijous 22 de setembre: començo la tardor amb reunions i l’assemblea de PDC del Garraf

Avui comença la tardor, tot i que fa calor de primavera!

Aquest matí un sense parar de reunions amb bisbalencs i bisbalenques i també amb l’empresa concessionària del servei de transport urbà Hife, per comentar varis temes del servei, horaris, preus, … Totes les reunions són molt interessants per escoltar, anotar i copsar millor què necessitem a la Bisbal i quines inquietuds s’hi respiren. Les reunions i el parlar amb la gent del carrer, a les botigues, a l’escola, … és el que cal per conèixer millor el municipi.

Garraf2Al vespre he anat a l’assemblea comarcal del Garraf del Partit Demòcrata Català (PDC). Des d’avui i fins dijous que ve, els candidats a l’executiva del Penedès estem convidats a les assemblees comarcals de les quatre comarques de la Vegueria Penedès i avui hem començat al Garraf, al local del partit a Vilanova i la Geltrú.Garraf1
A l’assemblea ha parlat en Robert Monzonis, candidat a presidir l’executiva comarcal del Garraf i després en Gerard Figueras que és candidat a l’executiva del Penedès. Dos joves penedesencs amb moltes ganes de treballar i amb molta il·lusió en aquest nou projecte.
Abans de l’assemblea he pogut conversar amb l’alcaldessa de Vilanova Neus Lloveras i saludar el Diputat Carles Campuzano. La sorpresa ha estat trobar-me a la Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles.
M’ha fet molta il·lusió veure-la i parlar-hi. Ens vam conèixer fa dos estius, quan vam coincidir en el curs de parlar en públic que van fer a la Universitat Rovira i Virgili l’estiu del 2014. Un curs molt recomanable per a tothom!
En aquell curs érem dues regidores a la oposició, les úniques vinculades a la política de tot el curs, ella per un partit independent i jo per CiU.
I avui ens hem trobat com a dues alcaldesses del mateix partit!
La Rosa és candidata a l’executiva comarcal del Garraf i estic convençuda que serà un element clau dins el grup!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari