22 de gener: divendres d’una setmana difícil

Segurament aquesta és una entrada políticament incorrecte, no mostra una persona/alcaldessa animada, amb el cap fred ni amb esquena ampla.

Pluja2novAquesta setmana no hi ha hagut cap desgavell important a l’ajuntament ni res d’això! és difícil d’explicar però determinats fets i actituds de certes persones m’han decebut i m’han ferit.
Sé que no puc dir qui són ni què han fet però em veig en la necessitat de treure-ho perquè de la mateixa manera que us informo de reunions, projectes, actes de partit, … d’una alcaldessa entusiasta, també heu de conèixer aquesta vessant més humana i “dèbil” que em provoquen ràbia i llàgrimes.

Aquesta gran passió de la política municipal és molt solitària i dura en determinats moments i aquesta setmana ha estat una d’aquestes. No m’espanta la feina, ni els projectes ni la responsabilitat però sí l’ànsia de poder, la supèrbia i la ignorància.
Tinc la sort de comptar amb un gran equip de govern i un gran equip de professionals que faran que dilluns hagi passat pàgina i segueixi treballant amb la il·lusió i passió de sempre.

D’aquests moments n’aprenc molt i sé que em fan més forta, però què voleu que us digui… preferiria no passar-los!

Estic convençuda que és una pedra en un camí llarg, una pedra insignificant que no em farà rendir ni girar cua!

Share

6 Comments

 1. RAMON PORTA BANACH 23 de gener de 2016 1:56 pm Respon

  NO ENS DEIXIS A MITGES, NO DIGUIS PERSONES PERÒ, SÍ ELS FETS.

 2. Ara sí 26 de gener de 2016 2:51 pm Respon

  Agnès tu ets valenta i sé que res et farà defallir, en tindràs mes de moments dolents, en l’àmbit de la política fins i tot es freqüent, d’altre banda tindràs la satisfacció que dona la feina ben feta.
  Dissortadament l’entorn de la política està plena de personatges com els que tu esmentes.
  L’ÀNSIA DE PODER es en algunes persones tan desmesurat que per aconseguir-ho no dubten en trepitjar qualsevol dret, en trair, mentir… i fins i tot exposar la vida aliena i la pròpia.
  La SUPÈRBIA (un dels 7 pecats capitals) es una actitud orgullosa que caracteritza a aquella persona creguda de si mateix. La supèrbia incita a la persona a valorar-se en excés i es creu capaç de fer qualsevol cosa millor que els altres i fins i tot de les seves pròpies capacitats.
  I LA IGNORANCIA és l’absència o imperfecció del coneixement sobre un assumpte. Molts filòsofs consideren la ignorància com l’estat natural o de naixença de l’ésser humà i que va minvant amb la instrucció, si be no sempre es axis
  Com tu dius tens la sort de comptar amb un gran equip de govern i de professionals, i de amics que de ben segur et fem costat per tirar endavant una Bisbal millor per tots.
  Som molts els bisbalencs que et recolzem i creiem que tenim una gran Alcaldessa, i que faràs tot lo millor possible dintre de les possibilitats i disponibilitats econòmiques tan precàries amb que has trobat el nostre ajuntament.
  Endavant, força i no perdis mai la il·lusió i la passió per el nostre poble. Agnès, ràbia sí, de llàgrimes no s’han mereixen ni una.

  • Agnès Ferré 26 de gener de 2016 9:53 pm Respon

   Moltes gràcies Jacint! Tinc la gran sort de comptar amb grans persones com tu!

   http://agnesferre.cat

 3. ANGELA SAUMOY 26 de gener de 2016 7:20 pm Respon

  RAMON ESTIC D’ACORD EN TOT EL QUE AS DIT MÉS BÉ

  NO ES POT EXPRESSAR .AGNÉS ANIM I ENDAVANT

Deixa un comentari