Dilluns 28 de setembre: esgotament i il·lusió!

ConcertGrallesUn gran cap de setmana! Dissabte van començar els actes de celebració dels 40 anys dels gegants de la Societat: Sebastià i Margarida. Fa 40 anys que un grup de socis valents i il·lusionats van engegar el projecte de tenir uns gegants. Uns socis van posar-hi diners (van valdre 62.000ptes de fa 40 anys!!), altres van anar a València a buscar-los, altres van cosir els vestits i aquí he d’anomenar la Carmeta, la meva àvia que, amb l’Antònia van disenyar els vestits i, juntament amb altres voluntàries, van cosir els vestits.

Els gegants sortien per la Festa Major fins que als anys 80 es va crear el grup de geganters i grallers de la societat, on hi participàvem vàries famílies: els pares portaven els gegants, les mares vestien i desvestien els gegants i els fills i filles portàvem els capgrossos i després vam aprendre a tocar la gralla i el timbal.
Aquest grup segueix endavant i això és molt important i valuós!
El dissabte a la tarda els joves del grup van preparar jocs per nens i nenes i xocolatada, mentre miràvem l’exposició de fotos d’aquests 40 anys. Al vespre el grup de grallers i tabalers de la Societat ens van oferir un gran concert i després vam poder gaudir d’un concert a càrrec de la Big Band Grallera. Molt orgullosa de pertànyer al grup!!

27SVam anar a dormir tard i diumenge a les 8 del matí ja era al col·legi electoral amb pessigolleig a la panxa pel gran dia que ens esperava i la incògnita dels resultats.El matí va començar plujós i això va fer anar de bòlit als organitzadors de la pedalada solidària que començava a les 09:00h al Poliesportiu municipal. Però el temps no va frenar els més de 300 inscrits a la pedalada i, gràcies a la bona organització i a tots els voluntaris, va ser una gran pedalada!
Vam comptar amb 4 interventores (la Maria, la Rosa Ma, la Rosa i la Maite) i molts apoderats (el Joan, el Jordi, el Josep, l’Ester, la Leo, la Judith i el Feliu) que van estar al peu del canó tot el dia!! Moltes gràcies!!
A les 20:00h tots teníem ganes de conèixer els resultats i saber què havien decidit el 71% dels bisbalencs i bisbalenques que havien votat.
A quarts de 10 ja teníem els següents resultats:

27S27SS

Hi ha hagut una alta participació i això ja és una gran victòria. Cada partit i cada persona fan la seva conclusió. Jo només una reflexió: les forces sobiranistes que apostem per la creació d’un nou estat per a Catalunya, hem assolit una àmplia majoria parlamentària per avançar en la creació d’aquest nou país. Aquestes forces sumen 72 escons, que és una majoria absoluta al Parlament i que permetran, en els propers mesos, crear les estructures d’estat per aconseguir aquesta nova Catalunya.
Nit d’il·lusió i essent conscients que és un camí llarg que hem de construir plegats!

I aquest matí, tot i l’esgotament del cap de setmana, he celebrat el primer casament com alcaldessa: de la Berta i el Jaume. M’ha fet molta il·lusió perquè conec a la Berta de sempre i havíem compartit dissabtes al grup de joves de la parròquia i estius al Casal d’estiu. Moltes felicitats parella, us desitjo tota la felicitat del món!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

4 Comments

  1. josep pros 29 de setembre de 2015 7:38 am Respon

    Qui es la Berta?. Nomes conec la de Cal Cosari. Puc encertar?

    http://Imesqueentrobaras

  2. pilar garriga 29 de setembre de 2015 2:39 pm Respon

    ENHORABONA A TOTS, ES VA ACONSEGUIR LA FITA, ARA ENS TOCA TREBALLAR A TOTS PER ACABER DE¡’ ARRODONIR LA FEINA Y EN EL MENYS TEMPS POSIBLE ACONSEGUIR SER INDEPENDENTS, POTS ESTA CONTENTA PER LA FEINA FETA, CREC QUE NO ES POT DEMANAR RES MES, FELICITATS A TOT EL GRUP.

    http://setembre1947

Deixa un comentari