Dimarts 29 de setembre: pluja de tardor

CarrerMullatAvui és el dia típic de tardor que et ve de gust quedar-te a casa sense soroll a esperar que passin les hores. Sempre que fa un dia així ho penso i mai ho faig!

Aquest matí ha estat de reunions molt gratificants. En comentaré dues: Festa Major 2016 i Institut d’Estudis Penedesencs.

Primer amb els amics Ramon i Pep Centaño, juntament amb el Feliu regidor de festes, hem parlat sobre els grups/orquestres de la Festa Major de l’any que ve. El dia 15 d’agost de 2016 és dilluns i, per tant, la Festa Major començarà el divendres 12 d’agost.

Sí que es crearà la Comissió de Festes i que totes les entitats i associacions a partir de gener anirem vestint la festa, però són dies que és festa a bona part de Catalunya i s’han de tancar les actuacions el més aviat possible per oferir la millor festa a la Bisbal.
Avui no hem tancat res, només hem parlat del tipus de festa i d’actuacions per poder-ho tancar d’aquí pocs dies.

Una altra reunió interessant que vull comentar és amb l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP). És una entitat fundada els anys setanta que treballa per la investigació,estudi i divulgació del patrimoni cultural i històric del Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf). L’Ajuntament de la Bisbal ja fa uns anys que subvenciona aquesta entitat, com bona part dels ajuntaments del Penedès. La Judith, regidora de cultura, i jo ens hi hem reunit. Molt engrescador quan una entitat com l’IEP proposa que la Bisbal acollim i participem en actes culturals que organitzen. Ja us n’informaré, ja que un serà el proper mes de novembre i dos més per l’any que ve.
La cultura i història del Penedès i Catalunya l’hem de conèixer i d’aquesta manera aprenem a estimar més on vivim.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari