Passió per La Bisbal!

Aquests últims mesos són notícia no pocs casos de corrupció d’alcaldes i regidors que majoritàriament van tenir lloc en anys de bonança. Corrupció, conflictes d’interessos, tractes de favors, desviacions de fons, …fan que els ciutadans vegin la majoria de polítics com uns aprofitats o simples vividors. És difícil lluitar contra aquesta imatge, sobretot quan els bons polítics locals, els que treballen pel seu municipi i se l’estimen, no són notícia.

Conec molts polítics locals que admiro, que treballen pels seus municipis sense tractes de favors, sense aprofitar-se de la situació. Però també en conec dels altres i els pateixo!

FotoBisbalVaig entrar de regidora a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès el 2003, a l’equip de govern. Des de les eleccions del 2007 i fins ara, estic a la oposició. Quan estava a l’equip de govern, els informes i comentaris de la secretària, la tresorera, l’arquitecte, … sempre eren “s’ha de fer d’aquesta manera perquè ho determina la llei”, “la llei diu…”, “ la llei no permet…” i nosaltres seguíem la llei sense plantejar-nos què passava si no es complia.

Al passar a la oposició, en aquests 7 anys, he comprovat que si l’equip de govern no compleix la llei, no passa res!!
Després s’entenen tots els casos que surten a la llum de corrupció i d’altres.

Però com pot ser això? L’administració pública és molt complexa i es regeix per diferents lleis depenent dels seus àmbits i àrees d’actuació, però sempre se sobreentén que se segueix la llei per principi. La realitat és que no hi ha cap organisme que la reguli de manera eficient i que hi ha nombrosos buits legals.

Però això no és un motiu per lamentar-se i deixar-ho estar. Al contrari! Cal voler canviar-ho, canviar-ho des de baix, des de la mateixa política local, demostrant que és possible que la bona gent governi i que es compti amb tothom per tirar endavant un gran projecte de poble.

Aquesta és la raó per la qual em presento de candidata per les properes eleccions municipals de 2015, perquè per mi la política és treballar amb entusiasme, amb respecte pels ciutadans, és conservar i millorar tot el que tenim, és escoltar tothom i, sobretot, és treballar perquè la Bisbal sigui el municipi que tots volem.

En resum: passió per La Bisbal!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

3 Comments

 1. Rosa 20 de gener de 2015 11:15 pm Respon

  Espero que siguis la propera alcaldessa de La Bisbal , segur que ho faras molt bé

 2. jferrec 21 de gener de 2015 5:12 pm Respon

  Que vagi bé.

  http://josepferre

 3. Prou 6 de febrer de 2015 3:49 pm Respon

  Em desitjo el millor per mi i la inmensa majoria de Bisbalencs, i es que guanys les properes municipals.
  Ho sento per tu perque lo que t’espera per tirar endevant amb tot el desgavell que hi ha d’entre d’altres coses et treura hores de son i molts mal de cap.

Deixa un comentari