Centre de dia: comencen la casa per la teulada

FotoCentreDia1Abans de Nadal de 2014 els bisbalencs hem rebut a casa el programa de festes nadalenques de l’Ajuntament, amb la felicitació de l’alcalde.
M’ha cridat l’atenció un paràgraf gens nadalenc: “El 23 de setembre de 2014 el grup de l’oposició de CiU, va intentar paralitzar i finiquitar l’adequació de l’edifici destinat a Centre de dia municipal per a la gent gran de la Bisbal, per això m’indigno!!, veure com la mala política, només vol estar al servei dels partits.
L’equip de govern d’Esquerra Republicana de Catalunya, junt amb el PSC, la nostra força va vèncer i la Bisbal tindrà Centre de dia municipal”.
Al setembre vam veure que, per Junta de Govern Local, havien aprovat un projecte d’obres de 37.000€ per arranjar un espai per Centre de dia, on ara hi ha el banc d’aliments municipal.
Si us dic que em vull comprar un cotxe, em preguntareu si tinc els diners i jo us responc “no ho sé, jo em compro un cotxe”. També em preguntareu si tinc pàrquing i jo us responc “no ho sé, jo em compro un cotxe” i també preguntareu si tinc carnet de conduir i jo us contestaré “és igual, jo em compro un cotxe”.
Doncs l’equip de govern ha fet això amb el Centre de dia. Els regidors de CiU vam presentar al.legacions al projecte preguntant si hi ha havia consignació pressupostària per pagar les obres, si hi havia informes econòmics del servei, si s’havia creat el servei i la resposta va ser “farem el Centre de dia!”.
Senyors d’ERC de l’Ajuntament de La Bisbal, aquesta no és manera de fer les coses però ja ens tenen acostumats i més  tenint les eleccions a tocar!
El Grup Municipal de CiU volem que les coses es facin ben fetes, transparents i amb sentit comú!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari