Divendres 1 de març de 2024: començo el mes de març amb reunions interessants amb Creu Roja i amb Correos

Divendres 1 de març: començo el mes de març amb reunions interessants amb Creu Roja i amb Correos

Avui comencem el mes de març i, com indica la foto del calendari, és mes dels 3 Tombs! Uns tres tombs diferents perquè, per les obres, no podran pujar a la Riba, però seran uns grans 3 Tombs!

Del dia destaco dues reunions. Primer la reunió amb la Creu Roja del Baix Penedès. Em reunixo, juntament amb el regidor de Sanitat Feliu Gil i el regidor de Serveis Socials Joan Gimeno, amb la presidenta de la Creu Roja del Baix Penedès, Ros Enseñat, i el coordinador de Creu Roja al Baix Penedès, David Pulles.
El mes de juliol de ñ¡any passat, ja ens vam reunir i vam quedar que durant el primer trimestre del 2024 ens tornaríem a reunir. Doncs bé, a la reunió d’avui fem repàs dels serveis que presten des de la Creu Roja i les novetats en serveis en l’àmbit de serveis socials, per preparar un nou conveni més ampli i amb millor col·laboració. La Creu Roja al Baix Penedès ha ampliat, i vol seguir ampliant, els serveis que ofereix sobretot a la gent gran i a les persones en situació de vulnerabilitat. Tant la Ros com el David són grans professionals!

Després ens reunim amb Correos, per analitzar la situació del servei al municipi que és totalment insuficient, i per establir millores i nous serveis. Tant la persona responsable d’aquesta part de la comarca com la seva superior, estan obertes a la millora i esperem novetats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari