Dissabte 10 de febrer de 2024: victòria del grup d’alumnes de l’escola a la First Lego League, visita a la fassina i sopar i ball de Carnaval a la Societat

Dissabte 10 de febrer: victòria del grup d’alumnes de l’escola a la First Lego League, visita a la fassina i sopar i ball de Carnaval a la Societat

Avui un grup de nois i noies de 6è de primària de l’escola Ull de Vent, participen a la First Lego League. Fa molts anys que l’escola i participa. Avui guanyen i passen a la final, que serà properament a Alicant. Moltes i moltes felicitats!

A mig matí la Judith i jo quedem amb el grup de tècnica de la Colla Castellera de la Bisbal els Bous, per visitar les obres de la fassina. Avui no hi treballen i podem visitar-les sense “fer nosa”. Tots tenim moltes ganes que entri en funcionament, en uns mesos sesrà realitat!

I al vespre, com cada any, anem al sopar i ball de Carnaval que organitza la Societat.
La Judith i jo ens disfressem, com cada any. Som un centenar de persones que mengem un bon sopar, un bon vi, bona música i molt bona companyia! Sopem amb bons amics i després comença el ball, amb el ball del barret entre d’altres. És carnaval i tot es va omplint de paperets!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari