Divendres 29 de desembre de 2023: dia a Barcelona en família, al Parc Güell i a teatre

Divendres 29 de desembre: dia a Barcelona en família, al Parc Güell i a teatre

Cada any anem a passar un dia de les vacances de Nadal a Barcelona, a fer de turistes i anar al teatre. A part, avui és l’últim dia laboralbe de l’any i, a l’Ajuntament, hi ha molts pagaments i aprovacions que s’han de fer avui, dins el 2023. Per tant, estic tot el matí pendent del mòbil per llegir i signar. Les noves tecnologies ho permeten!

Al matí visitem el Parc Güell, majestuós com sempre! Fa un dia ideal, amb fred i núvol, que permet apreciar millor les formes i els colors, sense passar calor. Cada raó té la seva bellesa i el seu ser. Anar mirant-ho tot, fa que posi malament el peu en un clot i faci una torçada  de peu d’aquelles fortes, i vaig tot el dia coixa!

Per la tarda venen la resta de la família i anem a veure el musical “The Producers” al teatre Tívoli. Un musicaldels clàssics de Broadway, espectacular i amb música, veus i balls impressionants! Personalment crec que podria durar una estona menys si es treiessin alguns acudits o números còmics que sembla que s’allarguin massa. Però tot i això, és divertida i la recomano!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari