Diumenge 19 de novembre de 2023: tarda musical

Diumenge 19 de novembre: tarda musical

Aquesta tarda gaudim de música a l’església!

A les 5 de la tarda acollim la V trobada de corals al Baix Penedès. organitzat per Òmnium del Baix Penedès. Fa uns mesos li van proposar a la Judith com a regidora de cultura, i vam acceptar de seguida!
Primer la Carme i l’Alfons, d’Òmnium del Baix Penedès, ens presenten la trobada. Després comencem amb la cantada per part de la Coral Mixta de la Lira Vendrellenca. A continuació, gaudim de l’actuació de Prades Cor i acabem amb una cantada conjunta de les dues corals.

Dersprés, la presidenta d’Òmnium del Baix Penedès, ens presenta el calendari 2024 d’Òmnium Baix Penedès, dedicat a la Bisbal. Amb fotografia del bisbalenc Raúl Gallego, presentació de la presidenta d’Òmnium Baix Penedès i textes mensuals històrics del Jordi Ferran Ventosa.
Anem cap a berenar a la planta baixa de la rectoria, i aprofitem per comprar el calendari. Moltes gràcies a tota la gent d’Òmnium per fer-ho possible!

A les 7 de la tarda tornem a anar a l’església per gaudir del concert de tardor de la temporada musical a la Bisbal, organitzat per l’Associació Cors Antistiana.
Concert a càrrec del cor de cambra Fòrum Vocal, sota la direcció de Xavier Sans i Fortuny i amb la soprano Ulrike Haller.
El concert es titula “Els valsos de Bramhs i altres cançons d’amor“, amb peces d’Eduard Toldrà, Frederic Mompou, Joaquim Serra i Johannes Bramhs, entre d’altres.

Felicitats a la coral!

Tarda musical, gaudint de cultura a casa nostra.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari