Dimecres 26 de juliol de 2023: reunions amb els Castellers de Vilafranca i la Colla Joves Xiquets de Valls

Dimecres 26 de juliol: reunions amb els Castellers de Vilafranca i la Colla Joves Xiquets de Valls

Aquesta tarda el Feliu i jo acabem les rondes de reunions i visites a les colles castellers participants de la diada del 15 d’agost. Sempre és un plaer visitar els locals de les colles de Valls i Vilafranca!
A les sis de la tarda el Feliu i jo anem a Cal Figuerot, el local dels Castellers de Vilafranca. Ens reunim amb el Sisco i Carles, el cap de colla i president. Parlem de les diades passades, de la temporada actual de castells i de la propera diada del 15 d’agost.

De Vilafranca anem a Valls al local de la Colla Joves Xiquets de Valls. Arribem al final de l’assaig i podem veure com assagen alguns dels castells dins el local i fora del pati. A l’acabar, parlem amb els nous cap de colla, president i secretari, l’Edu, l’Ian i el Pol.

Feina feta i la diada a punt!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari