Diumenge 23 de juliol de 2023: eleccions generals

Diumenge 23 de juliol: eleccions generals

Avui toca eleccions generals! Anem una estona al matí i una estona a la tarda al col·legi electoral, tot tranquil. Al migdia voto, un deure com a ciutadana.

Al vespre miro el programa especial de TV3 sobre les eleccions, mentre es van escrutant les urnes, pendent del resultat a la Bisbal i el resultat a l’Estat Espanyol. Veure com l’extrema dreta va pujant i que pot sumar amb el PP espanta, i molt! Espanta perquè no vull veure com l’ensenyament, els drets de les dones, la llibertat, Catalunya, … tira enrere i perdem veu i drets. Finalment el resultat no els hi dona una majoria, i ara els dos partits principals han de començar a treballar per arribar a acords. Si no s’arriben a acords, tornarem a tenir eleccions. Anirem veient el què passa…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari