Diumenge 28 de maig de 2023: guanyem les eleccions municipals a la Bisbal!

Diumenge 28 de maig: guanyem les eleccions municipals a la Bisbal!

Avui és un dia important, intents i llarg! Una estona abans de les 8 del matí, ja som davant l’escola esperant que els interventors de Compromís entrin per constituir les meses electorals. Enguany, per l’increment de població, tenim 5 meses, una més que a les últimes eleccions. Tenim més de 300 votants més i això fa que el resultat sigui molt més imprevisible.
Les meses es constitueixen sense cap problema i, des que s’obren els col·legis a les 9 del matí, hi ha una constant arribada de gent a votar.

Em passo la major part del dia allà, només marxo per anar a dinar. A les 8 de la tarda es tanquen les portes i comença el recompte. Molts nervis!
Primer no pots saber com anirà perquè queden molts vots, però mica a mica es va veient que guanyem, la incògnita és saber quants regidors tenim.
Finalment guanyem a totes les taules i, per tant, guanyem les eleccions però sense majoria, o sigui, que tocaran pactes.

A l’acabar anem al local de campanya a celebrar-ho i comentar els resultats. Ens donem el dilluns de “festa” i el dimarts ja començaren contactes amb els altres candidats, menys la llista de Tots som la Bisbal (això ho tenim tots clar).

El resultat final és:
Compromís………….. 696 vots, 5 regidors
La Bisbal decideix….. 364 vots, 2 regidors
Tots som la Bisbal….. 342 vots, 2 regidors
PSC……………….. 175 vots, 1 regidor
ERC……………….. 174 vots, 1 regidor

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari