Dilluns 24 de gener: reunions presencials i telemàtiques i assemblea de la Mancomunitat Penedès Garraf

Dilluns 24 de gener: dues reunions internes, quatre reunions amb veïns i veïnes i assemblea de la Mancomunitat Penedès Garraf

Començo la setmana amb dues reunions internes d’Ajuntament, una del servei de biblioteca-arxiu i l’altre d’ocupació amb SOM Bisbal.
Al migdia em connecto a una reunió telemàtica d’atenció a la ciutadania per temes d’ocupació.

Per la tarda tinc tres reunions seguides, presencials, d’atenció a la ciutadania per temes diversos. Aquestes són les reunions enriquidores tant si és per solucionar dubtes, com per explicar procediments, com per escoltar. El tu a tu amb cada veí és la millor política, la de proximitat.

I a les set de la tarda marxo cap a casa per connectar-me a l’assemblea de la Mancomunitat Penedès Garraf, la primera d’aquest 2022. Comença a dos quarts de vuit de la tarda i té quinze punts a l’ordre del dia. Acabem pocs minuts passades les vuit.
Des que vam entrar a la Mancomunitat, a finals de 2020, que hem totes les assemblees telemàtiques menys una l’any passat que va ser presencial. Som molta gent convocada, d’entorns diferents, i és molt més segur fer-la telemàtica.
Aprovem diversos temes com el codi ètic, inversions, temes de sanejament, … Felicitats president per la bona gestió!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari