Dimarts 11 de gener: reunions, antígens i presentació de Centrem Catalunya

Dimarts 11 de gener: reunions, antígens i presentació de Centrem Catalunya

Matí a l’Ajuntament amb reunions i diversos, seguint treballant! Entre ahir i avui hem repartit tests antígens al personal municipal, perquè comencem la rutina després de Nadal on bona part del personal ha anat fent vacances. Tothom és molt curós i compleix la normativa, però els hi facilitem un test d’antígens per estar tots més tranquils i segurs.

Al migdia em connecto a la presentació del nou partit Centrem Catalunya, liderat per l’Àngels Chacón. Ja ho he comentat altres vegades, que l’Àngels és una gran persona, gran professional i gran política. L’haver treballat molts anys a l’àmbit privat, després ser regidora al seu municipi, directora d’indústria i consellera de la Generalitat, li dóna una experiència i visió molt i molt vàlides. Són moments complicats, amb moltes incerteses i a nivell polític també, amb molts partits però tot plegat molt dispers.
Una presentació senzilla, honesta i amb les idees clares sense confrontacions ni renegar del passat i sense mentides. Bon començament!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari