Dimecres 8 de febrer: matí a l’Ajuntament i tarda al Parlament de Catalunya

Dimecres al matí a l’Ajuntament amb visites i també preparant propostes per la Junta de Govern de la setmana que ve.

VegueriaMapaAl migdia la Judith, la Leo, el Feliu i jo hem anat a Calafell per agafar el tren fins a Barcelona per anar al Parlament. Estàvem convidats per poder ser-hi al punt número 5 del Ple del Parlament (que havia començat al matí).VegueriaAcreditació
Aquest punt és l’aprovació de la modificació de la Llei de Vegueries, on el Penedès ha estat reconegut amb la seva pròpia dins el mapa de les vuit vegueries de Catalunya. Una feina de més de 10 anys que avui s’ha vist culminada. Des del PDeCAT hi estem compromesos i treballarem VegueriaTotsAbansperquè sigui la millor eina de cohesió territorial i d’oportunitats a les quatre comarques (Alt i Baix Penedès, Garraf i Anoia).
Entrar al Parlament t’omple d’emoció per la majestuositat de l’edifici.
De seguida ens hem trobat amb companys i companyes de les comarques de la vegueria Penedès de Pdecat i d’altres partits.VegueriaLlotja
He tingut el goig de seure en una tribuna de l’hemicicle on, juntament amb altres alcaldes, hem pogut gaudir del debat i votació d’aquest punt.
VegueriaVotacióUn cop acabada la votació i aprovada, ha estat el moment de les fotografies i, com no podia ser d’una altra manera al Penedès, brindant amb una copa de vi blanc!
Ara a seguir treballant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

VegueriaParlamentVegueriaTotsDesprésVegueriaPdecat

Share

Deixa un comentari