5 i 6 de desembre: cap de setmana de campanya i d’arribada del Tió!

Aquest és el primer cap de setmana de campanya i he gaudit molt!
5desParadetaDissabte al matí la Mar, número 3 de la candidatura pel Congrés de Democràcia i Llibertat, la Marifé, cap comarcal de CDC i jo, hem anat al mercat de Comarruga.
Amb la taula plena de paperetes, caramels i xapes, hem conversat amb veïns i veïnes fins al migdia.

6desTioDiumenge al matí m’he llevat amb l’arribada del Tió a casa! ara ens ve la feina d’alimentar-lo i cuidar-lo fins que estigui prou tip per fer-lo cagar el dia de Nadal!! De moment ja ha menjat pell de mandarina i ha begut aigua.
També l’hem tapat amb una manta perquè no tingui fred.

I la campanya per Democràcia i Llibertat continua… Hem començat al Vendrell esmorzant a la Plaça nova amb bon6desOli oli i bon vi. Després hem fet una volta pel Vendrell la Mar, la Marifé, l’Eva Ma Serramià, regidora de l’Ajuntament del Vendrell i Presidenta del Consell Comarcal, en Quim Nin, Delegat del Govern a Tarragona i alcalde d’Albinyana, i jo. Passant 6desPessebrespel carrer Major hem saludat als grans artesans que preparen els pessebre, que podrem visitar a partir del 18 de desembre.

Del Vendrell a Banyeres, a la fira medieval que va començar divendres i acaba el diumenge a la tarda. Des de davant l’Ajuntament fins més amunt de l’església, hem passejat amb la Núria Figueras, cap de llista per CDC a Banyeres, i Jordi Guasch, regidor de l’Ajuntament de6desBanyeres Banyeres i Conseller Comarcal, visitant les parades i parlant amb els banyerencs i banyerenques. Hem acabat amb un vermut a la Societat de Banyeres.

Aquests dies la gent ens mostra la preocupació del moment actual a Catalunya i el perquè hem d’anar a Madrid. El motiu per anar a Madrid és ben clar: és la millor manera per defensar i treballar la continuïtat del projecte iniciat el 9-N i el 27-S. Hem de negociar i dialogar per aconseguir el millor pel nostre país!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari