Dijous 3 de desembre: inici campanya electoral de Democràcia i Llibertat

Dijous al matí, preparant pressupostos municipals pel proper Ple ordinari, a part de vàries visites.

3desEvaDijous al vespre sopar comarcal a la Lira, amb militants i simpatitzants de convergència del Baix Penedès, i després penjada del primer cartell de la campanya.
La sala de la Lira plena de gent de tots els municipis de la comarca, sopant i passant una bona estona. Primer el concurs de truites, després sopar i conversar, a continuació parlaments i finalitzar amb l’enganxada de cartells.
Vaig tenir el privilegi de formar part del concurs de truites, totes boníssimes!!3desTruites
Després de sopar els parlaments van anara càrrec de l’Eva Ma Serramià, cap de llista per CDC a les municipals del Vendrell i presidenta del Consell Comarcal, Jo com a suplent a la llista del Congrés per Tarragona, la 3desJo1Mar Vázquez com a candidata número 3 de la llista del Congrés per Tarragona, en Quim Nin, Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona i alcalde d’Albinyana, i Jordi Jané, Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya.
Tots vam destacar l’optimisme i el gran treball que s’ha fet i s’està fent, sense perdre l’esperança en la formació d’un nou govern però essent conscients de la possibilitat d’anar a unes noves eleccions si no3desQuim3desMar 3desJordiJaneés possible formar un nou govern.
Des de Democràcia i Llibertat estem treballant per aconseguir la major representació al Congrés i el Senat, per treballar per tots els catalans i les catalanes.
Jo no em presento a les llistes per anar a Madrid, vaig de suplent! Però estic molt orgullosa de formar part de la llista del President Mas, l’única persona capaç de liderar el procés i d’aconseguir el millor per tots, rodejat d’un gran equip!
En aquests moments cal una gran representació al Congrés dels Diputats per defensar el gran resultat del 27-S i per continuar treballant per aconseguir el millor pel nostre país!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari