Dimarts 3 de novembre: arreglant danys de l’aiguat i reunió a la Diputació

Avui el dia l’hem començat avaluant els desperfectes de les fortes pluges de dilluns. Per sort, no hem de lamentar grans destrosses.
AiguatsStaCristinaLa més forta és la que passa a Santa Cristina sempre que plou molt; sobretot a la part de baix de la urbanització que rep tota l’aigua que ve de la carretera.
La previsió és que en poques setmanes s’arregli aquesta part des del Departament de Carreteres. Ja tenim els permisos pertinents i en breu podrem informar als veïns dels terminis exactes. Es tracta d’evitar que quedin aïllats els veïns per les fortes pluges, de l’aigua provinent de la carretera nova que va a Valls.
En el moment en què es va fer el projecte, l’anterior equip de govern no va fer cap al·legació al respecte ni tampoc va fer cap reclamació quan les obres estaven quasi acabades i els veïns ja patien aquests aiguats.
Per sort, una part del problema s’arreglarà.
Felicito a tota la brigada municipal que avui no han parat per arreglar els camins més afectats, l’aigua que ha entrat a lesOrtigósPluges escoles, … per tornar a restablir la normalitat. Falta els semàfors, que demà vindrà l’empresa a solucionar-ho.

Dipu3nov2015Aquesta tarda hem anat a la Diputació de Tarragona convocats pel President Josep Poblet, per informar-nos de projectes i altres iniciatives de la Diputació vers el món municipal.
Reunió de més d’una hora molt profitosa. Hem pogut també conversar amb altres alcaldes del camp de Tarragona.

La Diputació ofereix molts serveis dirigits als municipis, molts dels quals són desconeguts per la majoria de ciutadans:
– assistència en l’àmbit d’assessorament jurídic i econòmicDipu3nov15
– serveis de suport als municipis
– programes de subvencions als municipis
– i tot un llistat de serveis que ens facilita la tasca municipal
Fan un gran servei!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

One Comment

  1. Assumpció 4 de novembre de 2015 9:08 am Respon

    Gràcies a tota la brigada.

Deixa un comentari