Tag Archives: correfoc

Dissabte 6 de juliol de 2024: torneig d’estiu d’esgrima, Pinyafoc (castells, correfoc i concerts) i festa a la Miralba

Dissabte 6 de juliol: torneig d’estiu d’esgrima, Pinyafoc i festa a la Miralba

 

Al matí, compro als comerços bisbalencs com cada dissabte. A mig matí, marxem cap a Vilanova perquè el Magí participa al torneig d’estiu d’esgrima del SAG (Sala d’Armes Garraf). Un torneig amb molts participación, molt bon ambient i on els jugadors i jugadores s’ho passen molt i molt bé!

A quarts de 6 de la tarda sóc a la Plaça Sant Jordi per veure l’entrada a plaça de les tres colles castelleres que participen de la diada d’avui: la Colla Castellera de la Bisbal els Bous, els castellers de Mediona i els castellers de Mollet. Comença el Pinyafoc organitzat per la Colla Castellera de la Bisbal els Bous i el Ball de Diables.


Comença la diada i comença a ploure, fluixet però sense parar. En una estona les colles parlende què fan amb la diada,  perquè la pluja es va animant.

 

Finalment ens proposen que la diada continui al pavelló Esportiu municipal i hi accedim. No plou més però la diada es pot celebrar sense problemas i sense patir pel temps.
Una gran diada per la colla bisbalenca que descarreguen un P4, un 4d7, un 5d6, un 3d7 i un P5. Felicitats!

Una estona després d’acabar la diada, marxem a sopar a la festa de la Miralba com cada any. El Joan Gimeno es queda al correfoc i al concert. Ens repartim, com sempre!

A la Miralba sopem i comença a ploure i es va animant i animant, fins que plou fort i ens aixuploguem al porxo del local. Para de ploure i tornem a baixar a la pista, on la Junta de l’associació fa el sorteig i després repartim els premis.
Com cada any, repartim els premis dels campionats de dominó i de petanca, a les categories d’infantil i adults. Moltes felicitats als participants!

Com que no plou, comença la música però torna a ploure i hem de plegar. La pluja convé però sap greu quan atura festes com avui.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share