Divendres 5 de juliol de 2024: Consell assessor de dinalització económica de l’ACM i sopar de dones “pencaires”

Divendres 5 de juliol: Consell assessor de dinalització económica de l’ACM i sopar de dones “pencaires”

Agafo el tren a Calafell per anar a Barcelona, a les 8 del matí, amb temps per si hi ha endarreriments. Per sort arriba bé!
A les 10 del matí sóc a la seu de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), per asistir al Consell Assessor de dinamització económica de l’ACM, on tractem varis temes d’ocupació, de residus, de mercats i de turisme responsable. Destaco el punt al que dediquem més estona, que és la situación actual del procés de desplegament de concertació territorial de les polítiques actives d’ocupació. Comptem amb la presencia del director del SOC i dos responsables de diferents àrees.
És una reunió important, interessant i fruit de la bona feina feta per part dels tècnics i tècniques i de l’àrea de dinamització económica de l’ACM.

Al vespre assisteixo a un sopar a Mas Llagostera, amb dones polítiques i professionals de diferents sectors. Ens van avisar que s’organitzar aquest sopar i ens van convidar a assistir-hi al fer-se a la Bisbal.
Comparteixo l’estona i el sopar amb la Judith i la Paqui, amb amigues com l’Esther, la Mar i la Saioa, em retrobo amb dones que feia temps que no veía com la Laura, l’Esther i la Montse, i en conec de noves! Riem, filosofem, compartim i sopem. Una gran nit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari