Dijous 4 de juliol de 2024: reunió amb la Cambra, auditoria ciutadana i sopar d’estiu de l’Associació de dones la Roca Foradada

Dijous 4 de juliol: reunió amb la Cambra, auditoria ciutadana i sopar d’estiu de l’Associació de dones la Roca Foradada

A les 9 del matí em reuneixo amb la técnica d’ocupació i el Jordi i el Guifré de la Cambra de Comerç de Tarragona, per anar embastant la feina a fer abans de convocar les reunions de la tardor del Pla d’Impuls les Planes.

Al migdia em reuneixo amb la Loli, una de les persones seleccionades per participar de l’auditoria ciutadana. A la Junta de Govern del 30 d’abril vam fer un sorteig i es van seleccionar 10 persones majors de 18 anys perquè formessin part de l’Auditoria Ciutadana. La participació en cap cas és obligatòria i, la participació permet que, les persones escollides puguin consultar documentació de la comissió de comptes i assistir com a oients a la Comissió de Comptes del pressupost 2023. De les deu persones seleccionades, s’ha posat en contacte laLoli Díaz.
Li explico el funcionament de l’Auditoria Ciutadana i dels comptes municipals, tal com es detalla en el Reglament d’Organització Municipal (ROM). Moltes gràcies Loli pel teu interés!

Al vespre assistim al sopar d’estiu de l’Associació de dones la Roca Foradada. Un sopar que ja és una tradició, i la prova és que cada any som més gent. Enguany més d’un centenar!


Aprofitem per votar la renovació de la Junta. Tenim un sopar exquisit: primer plat de vol-au-vent de marisc preparat per la junta, segon plat de pollastre a la catalana preparat pel restaurant Ull de Llebre, i gelat de postres. Tot acompanyat amb vi i cava de Cellers Domenys.
A l’acabar, la presidenta Puri, hoemantja a dues membres de la Junta que fa molts anys que en formen part, han fet mota i molta feina i ara no repetiran a la Junta, són la Ma Montserat i la Ma Carme. Moltes gràcies per la gran feina feta!


Després gaudim de l’espectacle de dansa oriental de la Milena Cañas i el Grup de Dansa Oriental Bohem.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari