Dimarts 2 de juliol de 2024: reunions, assemblea de la Junta de conservació de les Planes Baixes i mostra de fer formatges

Dimarts 2 de juliol: reunions, assemblea de la Junta de conservació de les Planes Baixes i mostra de fer formatges

A les 9 del matí tenim reunió amb la nova direcció de l’escola Ull de Vent, per diversos temes del curs que acabem i del proper curs.

Després marxo per asistir a l’assemblea general ordinària de la junta de conservació de les Planes Baixes. Des que es va recepcionar el 2016, que es va constituir tal i com diu la llei, una unta de conservación que porta el manteniment, neteja, … de les Planes Baixes. Fem una assemblea a l’any i, aviat ja farem l’última.

Torno i arribo a temps per asistir a la mostra i explicació de com fer formatge amb llet de cabra, amb la llet munyida aquest matí de les cabres del ramat transhumant. És una explicació molt interessant que ens fa el pastor mentre va fent el formatge. Al cap d’una estona, ens megem el formatge que està deliciós!

Per la tarda, el ramat pastura per la riera aprofitant que la van netejant mentre mengen! Tot un luxe! Demà al matí el ramat marxa per continuar el camí ramader fins als pirineus.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari