Dilluns 1 de juliol de 2024: encetem el mes de juliol amb l’inici del curs de dinamitzador/a Esportiu/va, reunions i rebuda del ramat de cabres negres

Dilluns 1 de juliol: encetem el mes de juliol amb l’inici del curs de dinamitzador/a Esportiu/va, reunions i rebuda dels pastors transhumants i el ramat de cabres negres

Comencem el mes de juliol amb un matí fresquet i pluja, que bé! Cap a migdia ja va sortint el sol i la calor, però la fresqueta s’agraeix i molt!

A quarts de 10 del matí, inaugurem institucionalent el curs de dinamitzador/a poliesportiu/va, càrrec del Marc Palau, conseller comarcal de Joventut, en Josep Oriol Fernández, responsable de formació de la Cambra de Comerç i jo mateixa.
Aquesta formació s’organitza conjuntament entre la Cambra de Comerç de Tarragona i Jove Baix Penedès i està destinada a persones joves d’entre 16-29 anys inscrites a Garantia Juvenil. La formació la faran entre els espais del CMC i el pavelló esportiu municipal.
Que tingueu un bon curs!

Torno cap a l’Ajuntament per asistir a tres reunions d’urbanisme, fins a migdia.

Per la tarda, i gràcies a les gestions de la Judith, rebem el ramat de cabres negres que fan la transhumant de l’Alforja fins al pirineu.
Poc més d’un centenar de cabres negres, amb dos gossos pastors i els dos pastors que els guien. A l’arribar ja els esperen dos voluntaris de ñ’ADF per donar aigua a les bèsties i omplir garrafes. Gràcies Òscar i Darío!
Ens hi estem una bona estona conversant i preparant els actes de demà per donar a conèixer l’ofici de pastor, la transhumància i la seva importancia.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari