Dissabte 29 de juny de 2024: celebració de casament civil, dinar d’aniversari i Correbarris

Dissabte 29 de juny: celebració de casament civil, dinar d’aniversari i Correbarris

El dissabte comença plujós, com havia anunciat el temps. Va plovent i plovent, molts litres, fins a les 11 del matí. Firmaria perquè plogués així un dia a la setmana com a mínim, durant l’estiu! Després surt el sol i, de cop, ja fa calor!

A quarts d’1 del migdia tinc el goig de celebrar el casament civil dels bisbalencs Daniel i Gisela. Que sigueu molt i molt feliços!

Al migdia dinem al cafè de la Societat, per celebrar els cinquanta-dos anys de casats dels meus pares. Dinem tota la familia per celebrar-ho! Per molts anys més!

I per la tarda, un any més amb el Correbarris. El Correbarris, organitzat pel grup de joves els Esventats, ja fa uns quants anys que ho organitzen i cada any és un ècit. Hi participa molt de jovent però també alguns de més grandets!
Fa pocs anys que posen un tema per anar disfressats i, enguany és de festivals. Un grupet ens disfressem de festival Woodstock i anem seguint la rua. comencem a les 6 de la tarda i acabem a quarts de 10 de la nit! Després organitzen concerts al pati de l’escola i aquí ja no hi anem, ho deixem pels joves!
Moltes felicitats al grup de joves els Esventats i moltes gràcies al bar la Riba, el cafè de la Plaça, el Racó de la Pedra, els Arcs i el cafè de la Societat, per la col·laboració!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari