Dijous 27 de juny de 2024: reunió pe rla concertació Pla Dipta i representació de “Bruixes” de l’associació de dones la Roca Foradada

Dijous 27 de juny: reunió pe rla concertació Pla Dipta i teatre de l’associació de dones la Roca Foradada

Aquest matí anem a la Diputació de Tarragona, per participar d’una mesa de concertació per concretar els projectes que s’impulsaran amb el nou model de col·laboració de la Diputació amb els ajuntaments.
Portem la planificación de les actuacions i projectes municipals que formaran part del Pla ImpulsDipta, consensuat amb l’equip de govern.
A partir d’aquesta reunió, s’estableix un document bàsic de planificació definitiva, que es concretarà en un conveni de concertació que se signarà properament. En destaco les següents actuacions pels anys 2024, 2025, 2026 i 2027: Programes culturals; programes de salut pública; programes de transició ecològica (inversió en la renovació de l’enllumenat públic, a LEDs) i programes d’inversió (en millora de la xarxa d’aigua i en plaques solars fotovoltaiques en edificis i instal·lacions municipals). L’import per realitzar totes aquestes inversions serà de 957873,33€

Fins ara cada legislatura teníem el PAM per inversions i diferents subvencions cada any, provinents de la Diputació. amn aquesta concertació, s’eliminen les convocatòries de cada any i s’engloba tot aquí, simplificant tota la part administrativa, i donant una mirada és àmplia per tota la legislatura. Tenim projectes molt importants que podrem portar a terme en els propers anys. És molt engrescador!

I per la tarda assisteixo a la representación de “Bruixes”, a càrrec del grup de l’Associació de dones la Roca Foradada, que assagen cada dijous al matí.
Una gran representación reivindicativa contra l’assetjament a les dones durant molts anys, titllant-les de bruixes. Ho fan molt i molt bé, i molt orgullosa que la meva mare també hi participi!

A l’acabar, compartim coca i cava! Moltes felicitats a l’associació de dones i a totes les que hi heu participat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari