Divendres 21 de juny de 2024: fi del curs escolar, reunions, Junta de Govern, inauguració del bar-botiga del local social de Can Gordei i teatre TeatreEspai

Divendres 21 de juny: fi del curs escolar, comiat del director de l’escola, premis Graffitech, reunions, Junta de Govern, inauguració del bar-botiga del local social de Can Gordei i teatre al TAG

Avui també un dia intens i memorable!
Comencem a quarts de 10 del matí, amb la festa de graduació dels alumnes de 6è de primaria de l’escola Ull de Vent. Avui acaben una etapa per començar l’ESO a l’institut. Molta sort i encerts!

Tot seguit, donem els premis del concurs Graffitech, amb participació d’alumnes de 5è i 6è de l’escola que han pintat uns fantàstics murals a l’aparcament de l’escola. Són uns artites! Gràcies!

Després seguim amb la festa de fi de curs de l’escola, on l’Ajuntament obsequia als alumnes i professors amb un esmorzar i una actuación musical, que ens fa ballar a tots!

Després, el regidor d’ensenyament i jo pugem a l’escenari, per acomiadar el director de l’escola l’Àngel. Han sigut uns quants anys de director, de bona gestió i deixant molt bon records a l’escola i la Bisbal. Que et vagi molt i molt bé, Àngel! Des de l’Ajuntament, li regalem dos lots de productes bisbalencs, en reconeixement a la feina feta aquests anys.

Torno a l’Ajuntament, per una reunió amb la revista, preparant la propera Torre de Guaita. I després, al migdia, tenim Junta de Govern on aprovem divuit propostes:

– l’acta de la Junta anterior

– la liquidació d’una plusvàlua

– la liquidació tributària d’una parcel·lació

– la liquidació tributària de dues obres

– la liquidació tributària per la instal·lació de plaques solars

– el padró d’activitats esportives del mes de juny

– una tarjeta d’aparcament per persones en situació de discapacitat

– tres propostes de canviar els rebuts de diferents parcel·les pels propietaris actuals

– la divisió del rebut d’escomnbraries entre els titulars d’una finca

– la quota per aquest any del conveni amb el Consell Comarcal, pel servei Joves Baix Penedès
Per aquest 2024 és de 3.621,09€

– dues remeses de factures per un total de 354.702,58€

– dues altes al servei del Punt Verd

– la substitució dels aparells de climatització de l’edifici de l’Ajuntament, per un total de 15.657,40€, per la millora de l’eficiència energética

I per la tarda, primer anem a Can Gordei, per la inauguració del bar i botiga del local social. Avui obra amb la Laura al capdavant i segur, segur, que li anirà molt bé!

Després, gaudim de l’obra de final de curs de TeatreEspai, on l’Aniol fa molts anys que hi fa teatre. Avui ens representen l’obra amb l’obra “K-Barret o varietat de varietats i tot és varietat“. L’obra és al TAG (Teatre Àngel Guimerà) al Vendrell. Una obra que l’Aniol ha adaptat, és una obra de crítica de la societat actual mitjançant diversos aspectes quotidians i valors d’avui. Combinen el text amb musical, fent una gran obra molt ben interpretada després de molts assajos. Molt orgullosa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari