Dissabte 22 de juny de 2024: inauguració el Cafè de la Societat i Cine Gaudí

Dissabte 22 de juny: inauguració el Cafè de la Societat i Cine Gaudí

Aquest matí s’inaugura el Cafè de la Societat, amb el Santi al capdavant. Una inauguració amb música, cava, … Segur que anirà molt i molt bé!

Per la tarda anem a l’última sessió del Cine Gaudí, abans de l’estiu. Primer fem el sorteig amb totes les persones que han vingut al Cine Gaudí des de Nadal fins ara. Sortegem lots de productes bisbalencs i dues entrades per la propera temporada.
Les dues persones guanyadores són dues Tereses bisbalenques!
Avui gaudim de la pel·lícula “Robot dreams”, de dibuixos animats. I venen les entrades, el grup de geganters i grallers de la Societat. Una pel·lícula on no parlen però que, amb cada gest, ho diuen tot. és una pel·lícula molt maca, molt ben feta, amb molts detalls, i per pensar sobre la soledat, l’amistat i la vida. Mireu-la si en teniu ocasió.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari