Dimecres 19 de juny de 2024: assistim a l’Speed Job Dating a Cunit al matí i per la tarda al Consell Comarcal

Dimecres 19 de juny: assistim a les entrevistes de feina del sector serveis a les persones a Cunit al matí i per la tarda al Consell Comarcal

A quarts de l10 del mató la Paqui i jo anem a la presentación de l’Speed Job Dating de Cunit, d’entrevistes de feina al sector serveis a les persones, dins el projecte de Treball a Comarques. Coincidim amb el Jaume Casañas de Cunit, a qui sempre és bo de parlar! Aquí comento que aquesta mania de posar-ho tot en anglès, ens està sobrepassant! És més entenedor dir “entrevistes de feina del sector de serveis a les persones”, que dir “speed job dating del servei a les persones”. Hem d’aprendre a ser més clars i no posar noms que semblin moderns o importants, almenys aquesta és la meva opinió.
Aquest esdeveniment està organitzat pels Ajuntaments del Vendrell, Calafell i Cunit, conjuntament amb la Xarxa d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès en representació de la resta de municipis de la comarca, i té l’objectiu d’apropar participants en cerca activa de feina en el sector de “Serveis a Les Persones” amb empreses que ofereixenn ocupacions dins d’aquest àmbit laboral.
Les persones que venen, van fent entrevistes ràpides (entre 5 i 10 minuts) amb les 15 empreses que hi ha, empreses que estan vinculades amb l’àmbit sociosanitari, de la neteja i d’altres relacionats.
Algunes de les ocupacions que s’ofereixen són:aux.de geriatria i gerocultors/es; personal sociosanitari i d’atenció domiciliària: aux. d’infermeria i infermers/es; personal de neteja: educadors/es i treballadors/es socials i monitors/es i vetlladors/es i directors/es de lleure. Esperem que les persones assistents trobin la feina que busquen, és una bona oportunitat de trovar feina de proximitat.

Al tornar a l’Ajuntament, la Paqui ens porta els ventalls que donarem demà a les persones usuàries i voluntàries del servei Bon Dia. Un gran detall!

Per la tarda aig al Consell Comarcal del Baix Penedès. A les 6 de la tarda tenim Consell d’alcaldies, amb cinc punts a l’ordre del dia d’on destaco temes del Pla d’igualtat, del servei bon dia i d’ordenances i reglaments.
A les set de la tarda continuem amb la Comissió informativa d’assumptes generals, amb vint punts a l’ordre del dia. Destaco temes d’ensenyament i ajudes, de convenis i licitacions.

Treballant pel municipi i la comarca.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari