Divendres 7 de juny de 2024: reunions i interclub de boxa

Divendres 7 de juny: reunions i interclub de boxa

Aquest matí tinc cinc reunions, de temes i col·lectius diferents. En destaco dues: la reunió amb l’inwsitut per tancar un tema de formació de joves, i la reunió telemàtica amb l’empresa que ens fa el mapeig per energies renovables en sostres municipals. Dues reunions importants!

Per la tarda assisteixo a l’interclub de boxa al pavelló d’esports municipals, organitzat pel Club de boxa Albinyana i amb el suport i l’ajuda del regidor d’esports, el Joan.


A les sis de la tarda comencen els combats d’aquesta interclub, amb combats entre el club d’aquí, el de Torredembarra i el de Vilafranca. Combats entre persones de totes les edats, nivells i tots amb respecte i fruit de l’esforç d’entrenaments. Hi tenim mols bisbalencs i bisbalenques que participen dels combats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari