Dijous 6 de juny de 2024: reunions, dinar amb el grup de Treballem per Catalunya i encetem el Festival EVA

Dijous 6 de juny: reunions, dinar amb el grup de Treballem per Catalunya i encetem el Festival EVA

Aquest matí tinc diverses reunions per projectes com rutes de caminar, noves empreses i atenció a la ciutadania.

Al migdia dino al Club Nàutic de Tarragona on em retrobo amb companys de partit com el David Bonvehí, el Marc solsona, el Marc Vinya, la Marta, la Carme, la Mar, … companys que enceten un projecte el de Treballem per Catalunya. I compratim dinar-tertúlia amb l’Aitor Esteban del PNB, per les europees sota la denominació CEUS, amb partits nacionalistes. L’Aitor és un gran orador, un gran conversador i he gaudit molt escoltant-lo durant aquest dinar.

Al vespre encetem un nou festival EVA (festival En Veu Alta) a la Bisbal, avui amb un espectacle molt i molt especial: “Místics”, amb la Jordina Biosca i el Ravid Goldschmidt. Va ser màgic i molt especial, una meravella! Gràcies Judith per triar, any rere any, grans espectacles de l’EVA.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari