Divendres 31 de maig de 2024: acabo el mes de maig amb reunions, inauguració a la Miralba i maridatge al Restaurant Ull de Llebre

Divendres 31 de maig: acabo el mes de maig amb reunions, inauguració a la Miralba i maridatge al Restaurant Ull de Llebre

Aquest matí estic a l’Ajuntament amb diverses reunions, tant internes com d’atenció a la ciutadania.
Per la tarda anem a la Miralba a la inauguració d’una escala feta pels veïns, concretament pel Félix, el Miguel i el Diego. Ens van demanar arreglar-les i han fet una obra d’art!
L’han arreglat amb molt de gust i amb una sorpresa: l’han batejat amb el nom de l’Aida. L’Aida és una veïna de la Miralba que sempre ha estat treballant per la Miralba i, quan feien la festa d’estiu abans de tenir el local, casa seva era el lloc on es repartia el sopar, on hi havia la barra,… Una sorpresa ben merescuda!


Doncs la Miralba és això, una urbanització amb gent maravellosa, que gaudeixen del local, d’activitats i de passar grans estones.
Després de la inauguració, fem el berenar. Tot preparat pel bar de la Riba, que vol dir que tot és boníssim!

I quan ja estem ben tips, a ballar amb el Duet Alma, a petició de l’associació. Ballem, riem i ens ho passem molt i molt bé! Moltes gràcies per aquesta gran tarda!
Tots som a la Mitalba però, quan comença el ball ens repartim perquè avui tenim molts actes: el Feliu se’n va a la inauguració del Festival EVA a Cunit; el Joan, la Judith i el Dani van a l’Ajuntament a la reunió del Casal d’Estiu. Sempre on toca!

I, de la Miralba, cap al restaurant Ull de Llebre, per gaudir del maridatge d’oli, un maridatge del restaurant amb oli Torclum i vins de proximitat.
Comencem amb l’aperitiu: esfera d’oliva, escabetx de sardina, la patata brava amb oli picant i el tàrtar de gamba vermella amb perles d’oli. Tot el que és d’oli als plats és de diferents varietats d’oli Torclum. Boníssim!

Després passem al primer plat, llobarro aquanaria amb pesto i olives, acompanyat del vi blanc pell de Mas Perdut. El peix o i la salsa, espectacular! El segon plat és lingot de xai amb oli de ceps. Es desfà a la boca, boníssim. La carn s’acompanya de vi negre vividors del vi d’Apical.

I de postre pa amb xocolata, amb oli de taronja i sal. Amb una copa de cava Reserva de la música Jané Ventura. El postre boníssim també!
Un bon sopar amb molt bona companyia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari