Dijous 30 de maig de 2024: reunions i presentació de la Diada de les Colles Campiones del Concurs de Castells, al Vendrell

Dijous 30 de maig: reunions i presentació de la Diada de les Colles Campiones del Concurs de Castells, al Vendrell

D’aquest matí destaco la reunió amb l’emnpresa que ens està fent l’estudi de la nova taxa de residus, per donar compliment a la normativa. Una reunió profitosa, era la primera i ja hem avançat molt amb la feina que ja portaven preparada. Seguim!

Al vespre la Judith i jo assistim a l’acte de presentació de la Diada de les Colles Campiones del Concurs de Castells. Ens convida el Valentí Usón, president dels Nens del Vendrell, i l’ace se celebra a l’escola de Música Pau Casals del Vendrell.
Arribo una mica tard, la Judith ja hi és. Arribo quan ja està començat el documental “El somni de Pau Casals. 25 edicions del Concurs de Castells”, codirigit per la periodista Raquel Sans i el realitzador Toniu Xou. ÉS un documental ple d’emoció, força i victòries de les colles que han guanyat el concurs: els Nens del Vendrell, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca.
Després s’ha fet el sorteig d’ordre d’actuació de la diada de les colles campiones del Concurs de Castells, d’aquest dissabte al Vendrell.
I acabem compartint una copa de cava i parlant de castells. Gràcies per la invitació i felicitats per la iniciativa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari