Dimarts 28 de maig de 2024: avui fa un any de les eleccions municipals!

Dimarts 28 de maig: avui fa un any de les eleccions municipals!

Avui fa un any d’un dia llarg, intens i amb bon final per Compromís: el dia de les eleccions municipals del 2023.  Vam guanyar les eleccions per la confiança de 696 vots i guanyant a les cinc meses. És la revalidació de la confiança dels bisbalencs i bisbalenques, moltes gràcies!
Teníem un gran equip fa un any i el seguim tenint, la prova és que fem reunions mensuals tot el grup per seguir treballant per la Bisbal. Va ser una campanya diferent de les anteriors perquè, tot i que cada partit tenia el seu programa i les directrius principals, hi havia un tema que va estar present tots els dies de la campanya: l’estar d’acord o no amb l’arribada de noves empreses a una nova zona empresarial.
En aquells moments no sabíem quina altra proposta tindríem, però tots els partits ens vam posicionar a favor o en contra. Des de Compromís vam dir a cada míting, a cada reunió, que estudiaríem cada proposta que entrès i, si la vèiem positiva pel municipi la tiraríem endavant, si no la veiem bé, la rebutjaríem.
I amb les cartes sobre la taula sobre aquest tema, per part de cada candidatura, el resultat va ser:
5 regidors Compromís amb la Bisbal
2 regidors La Bisbal decideix
2 regidors Tots som la Bisbal-Urbanizaciones Unidas
1 regidor el PSC
1 regidora ERC

Com han anat els pactes, ja ho sabeu, però faig una última reflexió: s’han d’acceptar els resultats de les eleccions municipals, no es pot pretendre anar votant fins que surt el resultat que vols. Sembla obvi…
L’important: som un gran equip que ens reunim i parlem de tot, sense complexes, sense interessos i amb il·lusió, amb passió i amb compromís!

Anem pel dimart 28 de maig, d’o0n destaco una reunió. A les 11 del matí em reuneixo, juntament amb un tècnic municipal, per connectar-nos a la sessió telemàtica del Consell Territorial del Penedès, amb els municipis i Consells Comarcals de la Vegueria Penedès, per la presentació del nou Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (Infocat).
L’Infocat és la referència tècnica i jurídica per la resposta a una emergència greu ocasionada per un incendi forestal.
Ens informen que el mes d’abril d’aquest any s’ha modificat l’Infocat, i en aquesta reunió se’ns informa dels canvis a aplicar a l Pla Infocat a partir d’ara.
A la Bisbal, al Ple del 19 de desembre de 2016, es va aprovar l’Infocat, elaborat pel Servei d’Assistència Municipal del Servei de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona. I ara treballarem per actualitzar aquest pla, tal i com han informat a la reunió.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari