Dimarts 7 de maig de 2024: visita del Jordi Turull amb empresaria i empresàries bisbalencs i Consell d’alcaldies

Dimarts 7 de maig: visita del Jordi Turull amb empresaria i empresàries bisbalencs i Consell d’alcaldies

Aquest migdia ens torna a visitar en Jordi Turull, acompanyat de la Mònica Sales i la Montse Ortiz, de Junts, per escoltar i parlar amb empresaris i empresàries de les empreses instal·lades als parcs empresarials de les Planes i les Planes Baixes i també de la comarca. Una reunió interessant i profitosa. Gràcies a tots els assistents!
A la Mònica sales l’he anat veient però al Jordi Turull feia molt de temps que no el veia. Havia vingut vàries vegades a la Bisbal, sobretot quan estàvem a la oposició, per donar suport i estar present en varis actes. Avui hem recordat bons moments. Gràcies Jordi!

Per la tarda tinc Consell d’alcaldies, que sempre és en dimecres però avui en dimarts. El motiu és que el tema d’avui és la presentació del Pla Impuls Dipta i els seus convenis de negociació. I ens ho expliquen els diputats Enric Adell i Fran Morancho. Una molt bona explicació per la manera diferent que tindrem els ajuntaments de sol·licitar i aconseguir recursos de la Diputació per diverses inversions i serveis.
Ara ens toca preparar-ho tot!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari