Dissabte 27 d’abril de 2024: Feria de abril a l’Esplai, celebració familiar i cinema Gaudí

Dissabte 27 d’abril: Feria de abril a l’Esplai, celebració familiar i cinema Gaudí

A les 12 del migdia, juntament amb el Feliu, anem a gaudir dels primers actes de la Feria de abril a l’Esplai, organitzats per l’associació de veïns de l’Esplai amb col·laboració de la regidoria de barris de l’Ajuntament.
Veiem els inflables per la canalla i les actuacions del quadre de ball flamenc d’Ana Serrano, que venen cada any. De tant en tant plou una mica però en uns minuts para, i pot continuar la festa.

Al migdia anem al dinar familiar al restaurant Ull de Llebre, per celebrar el Sant de la meva mare, que es diu Maria Montserrat. Coincideix amb l’inici del nou menú de primera, brutal!

A quarts de 6 de la tarda, juntament amb la Judith i la Paqui, anem a les actuacions de la tarda de la Feria de abril a l’Esplai. Quan arribem, està actuant Gipsy Sinakay.

Marxem a quarts de 7 per anar al cinema Gaudí per veure la gran pel·lícula “Saben aquell”, dirigida per David Trueba amb guió de David Trueba i Albert Espinosa. Avui venen les entrades l’entitat Colla Castellera els Bous.
Els actors i actrius brutals, sobretot el David Verdaguer i la Carolina Yuste.
Una pel·lícula sobre la vida de l’humorista Eugenio, molt ben feta! Suposo que, com molta gent, desconeixíem la seva vida personal, perquè no era una persona que li agradés que fos pública. Descobrim a l’Eugenio com a persona, una persona trista i grisa.
Totalment recomanable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari